Jeg bestilte lakrisrotpulver på nett for litt siden, og prøvde det i en oppskrift på lakrisbiter med sjokolade. Men det smakte ingenting og ikke blei lakrisen mørk heller.
Er det noen som har noen gode oppskrifter med lakrisrotpulver? Vil jo gjerne bruke det når jeg først har kjøpt det. :)
Se nederst på siden her for andre tråder med lignende innhold. Du kan også søke i forumet her og se på oppskriftsdelen eller rett og slett søke på nettet etter oppskrifter.
Her er en oppskrift fra forumet her: Marianns lakriskarameller
Regner med at det er forskjellige typer pulver så resultat kan nok variere. Og det at karamellen ikke blir svarte? Regner med at kjøpelakris er tilsatt mye rart, inkl farge. Viktigste er vel smak tenker jeg :)
Takk for svar, de så gode ut. Må skrive opp yaconsirup på handlelista ser jeg. :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.