< Tilbake til oversikten

Egg i knekkebrød

#1

fillifjonka sa for siden:

Hei:-)

Jeg har prøvd og feilet endel på lavkarboknekkebrød.
Har enda ikke fått til noen jeg har blitt fornøyd med.... Men det jeg lurte på var om noen her vet hva egg gjør med knekkebrøda .Noen bruker kun eggehviten. Er det et bindemiddel tro?
Og kansje et hevemiddel?

Har noen no erfaring med dette, del gjerne med meg:)


#2

Yonah sa for siden:

Hvilke oppskrifter har du prøvd? Egg er bindemiddel, en kan også bruke fiberhusk.


#3

fillifjonka sa for siden:

jeg har prøvd forskjellige med masse frø. men jeg vil holde meg borte fra frø en stund ,så jeg tenkte å basere de på mandelmel og kansje casewnøtter.


#4

Yonah sa for siden:

Du bør ha i egg eller fiberhusk, kun cashew og mandler( er mandler lov på paleo? Og cashew er en belgfrukt) alene vil ikke henge sammen.


#5

fillifjonka sa for siden:

takk for svar:) da prøver jeg med egg i neste gang. Nei casew er nok ikke helt lovlig men...:o


#6

Photobscura sa for siden:

Forskjellen på å bruke egg og f.eks. fiberhusk er at knekkebrødene ikke holder seg like lenge, ellers er det jo ett fett. Jeg bruker ett egg på ett brett.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.