Jeg har noen liggende fra før av og har tatt med meg en i veska når jeg har vært ute noen timer,men har aldri spist en på ketolyse for har hørt om at noen mener det blir feil.
Men når jeg blir borte i mange timer er det ikke tilgang på mat,så fatter ikke hva jeg spiser hvis jeg er på farten...hittil har jeg vært mett nok fra frokost til middag ,7 timer,så det har gått fint..men jeg tenker at det kunne sikkert vært lurt å ta noe imellom der likevel...
Uansett,hva gjør dere andre,hva slags mat tar dere med dere i veska i tilfelle dere ikke får mulighet til å lage mat på hele dagen?
Niks, ikke barer som måltid. Står i bokji ;) Karbohydratene skal hovedsaklig komme fra grønnsaker, både i starten og etterhvert som man kan begynne å øke karbohydratinntaket etter de 4 første ukene :)
Men en sjelden gang er det nok ingen krise.
Har du tilgang til en butikk, så er rent pålegg og ost et fint alternativ, ev. varm mat fra varmedisken, kyllinglår, vinger, koteletter osv...
Takk for tipset:) Ja det går jo an ,men føler det ser litt teit ut å gafle på en kyllingvinge på bussen eller spise en pakke skinke med ost:PMen ja,er jeg sulten så må jeg vel nesten bare ....er ikke lett denne kuren når d gjelder mat på farten altså,det må jeg si..:p
Ang rent pålegg...hva er det i dine øyne? For man skal vel ikke ha det magre,kokt skinke og lignende? Synes de pakkene med kjøttpålegg jeg har sett på utenom spekemat og salami og lignende har voldsomt mye karbs...:eek:
Har mer eller mindre levd etter ketolyseprinsippene siden 2007, syns ikke det har vært noe problem :) Man må bare planlegge litt mer. Jeg har f.eks. fyllt lapper, omeletter i biter osv. i fryser. Tas med i en nisteboks, og er da tint etter ei lita stund. Holder fint. Se i signaturen min, der ligger det link til oppskrifter jeg har i profilen min. Der kan du få en del tips :)
Rent kjøttåplegg er pålegg som ikke er spedd. Spedd pålegg, feks. servelat er fy ;)
Det er kun en vanesak! Ikke noe mer teit å spise skinke og ost enn å spise brød. Men et lite tips: Kokte egg kan gjerne unngås, de lukter gjerne litt når de er lunkne og folk rundt deg begynner fort å snuse som en sporhund etter hvor lukta kommer fra (joda, har prøvd det...):D
Salatbarer er lurt. Hender jeg kjøper smørbar cheddarost og en pose bacongull og spiser chips med dip.
Å maule kokt skinke og ost klarer jeg enda ikke, jeg blir kvalm bare ved tanken, jeg har aldri likt slik uten noe brødgreier under( for eksempel Ziggy lapper).
Lurt å ha for eksempel ziggylapper ferdig påsmurt, evt kun med smør og du kjøper pålegg underveis.
Litt spekeskinke/spekepølse og evt majones er sånt jeg tyr til, men hadde jeg havnet i slik situasjoner til daglig hadde jeg nok tatt med en Thermos med tomatsuppe og kanskje ziggylapper el.l. Jeg elsker suppe på Thermos.
Det er det,men de har ikke salatbar der jeg oftest pleier å handle,butikken som er ved jobb...men de har ifølge samboer en sånn varmatdisk opplegg...får finne ut av det:)
Jeg har pleid å laga fotballfruen sine scones,bare tar vekk en god del av nøttene slik at en scones får 1 karb,hehe,men jeg var tom her om dagen og hadd e ikke med emg noe..merket at det ble ikke så lett :eek:
Jeg er ikke noe suppe person jeg...en grunn til at jeg aldri har vært innom sånne shake dietter...hater å drikke mat:p Så jeg spiser den helst ,men pålegg for seg selv for emg er ikke noe problem altså..det for emg går fint i farten men for eksempel hvis jeg vil kjøpe noe annet når jeg er for eksempel på arbeid så er det kjekt med noe ltit mer spennende og givende :D
Jeg har et par sånne tynne lange ølpølser i veska bestandig. Veldig greie som krisemat. De kan ligge leeeeeeenge i veska! Ellers kan en avokado eller en boks med makrel i tomat fungere supert som mellommåltid.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.