Jeg har blitt fullstendig avhengig av denne, og kunne spist omtrent bare denne og grønnsaker til middag.
Et blomkålhode deles i biter og kokes møre. Hell av vann, og tilssett 100 gram kremost. (Jeg bruker ofte Tine sine med krydder, urter, pepper eller hvitløk, men philadelfia fungerer også.) Mos med stavmikser, tilsett litt salt og pepper. Server, og nyt!
Lagde blomkålstappen som anvist i første post. Så stekte jeg kjøttdeig, krydret det med salt, pepper og hvitløk, la dette i form, strødde på ost og gratinerte i ovnen..
nam nam.. nydelig..:-) Serverte også til ikke-lav-karbo folk som ikke kunne få fullrost retten. Ved siden av hadde jeg sellerirot røsti (raspet sellerirot, egg, ost, krydder) som jeg fant oppskriften på her inne..
super godt..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.