LillemyDesign sa for siden:
Er det noen som kan annbefale hjemmelaga knekkebrød med liiite karbo?
Tenkte jeg skulle bake i dag, men er såååå mange oppskrifter å velge mellom.
Og jeg har ikke fiberhusk ;)
Tusen takk på forskudd :)
LillemyDesign sa for siden:
Er det noen som kan annbefale hjemmelaga knekkebrød med liiite karbo?
Tenkte jeg skulle bake i dag, men er såååå mange oppskrifter å velge mellom.
Og jeg har ikke fiberhusk ;)
Tusen takk på forskudd :)
elien sa for siden:
Syntes Nannah sine er kjempegode, å lette å lage:p
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=30214&highlight=knekkebr%F8d
senka sa for siden:
Men hun har ikke fiberhusk :(
LillemyDesign sa for siden:
Nei jeg har ikke det ;) Men nå er det så seint at jeg får handle det i mårra ;)
Yonah sa for siden:
Bare å bruke et par egg i stedet,og mindre vann. Svigermor har laget nannahs knekkebrød slik i to år.
langaard sa for siden:
Hvorfor skal man lage brøderstatninger, erstatninger for ditt og datt, lever vi veldig fint uten ;)
nellie sa for siden:
Fordi at man har lyst!:D
Lillemy71 sa for siden:
Stemmer det og for det at enkelte erstatninger gjør det enklere å la vær å skeie ut med "ulovligheter"..... :D
Yonah sa for siden:
Selvsagt lever vi fint uten. Men for noen er det både en grei start å bytte vanlig brød med frøknekkebrød. Eller det kan gjøre en del situasjoner litt lettere å takle. Jeg for eksempel har med et par knekkebrød på søndager når vi har kveldsmat etter gudstjeneste, eller når jeg var på 16 dagers villmarkstur uten mulighet for å proviantere. Har du prøvd det siste der, så skjønner du nok at det ikke alltid er så praktisk å bære med seg for mange egg(plastkartong er greit, men den veier faktisk litt).
Men det kan være greit å opplyse om at ikke alle kan spise brøderstatninger og gå ned i vekt, da mange opplever slikt som en vektstopper(det blir jo fort mange ekstra karber som ikke kommer fra grønnsaker og de inneholder jo mye energi).
index sa for siden:
Egg for 16 dager?? Jeg tror jeg måtte hatt med en egen tralle bare for eggene!:eek:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.