Nemo78 sa for siden:
Hvilket smør bør jeg kjøpe å steke i og ha på lavkarbo brød/rundstykker?
Hvilket salt bør jeg bruke? (seltin eller vanlig)?
Nemo78 sa for siden:
Hvilket smør bør jeg kjøpe å steke i og ha på lavkarbo brød/rundstykker?
Hvilket salt bør jeg bruke? (seltin eller vanlig)?
kamp sa for siden:
Ekte merierismør og havsalt aller himalayasalt
Kitt sa for siden:
Dr.Torkil anbefaler seltin!
Meierismør er ikke alltid like godt å steke i, syns jeg. Foretrekker rapsolje sånn til vanlig!
Jean1986 sa for siden:
Kokosolje tåler høy temp og er fin til steking. Jeg bruker en kombo av rapsolje og meierismør når jeg steker mat.
index sa for siden:
Jeg brukte kokosolje (Cocosa) til steking tidligere (den brune) Fungerte veldig bra, men koster en del da. Nå bruker jeg stort sett meierismør, og jeg reagerer knapt på lukten lenger. En ren vanesak. Jeg bruker vanlig salt, og salter gjerne kjøttet litt ekstra siden jeg ikke lengre får i meg salt fra brødmat og ferdigretter. Det blir uansett ikke mye av det når man spiser ren mat, og noe salt må kroppen ha for å fungere...
Ladejarlen sa for siden:
...er bortkasta penger. Det er vanlig NaCl.
skepsis.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=152&sok=1
Jeg bruker iallefall helt vanlig salt.
nellie sa for siden:
Seltin er det som anbefales, som Kitt sier, av Torkil, som står bak ketolysekuren. Jeg bruker urtesalt.. Steker i smør.
Lava sa for siden:
Bruker meierismør til steking, og Seltin har vi brukt "alltid".
Har i det siste kjøpt mere nytt krydder, og øver meg i å bruke det :)
langaard sa for siden:
Økologisk rørossmør, helios uraffinert havsalt:)
Carisma sa for siden:
Ja, det er vanlig salt, men salt er langt i fra bare salt smaksmessig. Himalayasalt smaker bedre enn mye annet salt, derfor bruker vi det. Og det koster ikke særlig mye mer enn bordsalt om man kjøper det på de rette stedene.
LillemyDesign sa for siden:
Hvilke smør på knekkebrød da? :)
index sa for siden:
Jeg for min del spiser ikke brødmat. Men meierismør burde vel funke der også.
Yonah sa for siden:
Velg det du liker best. Regner med at du vet at smør er laget av fløte og at Brelett, soft flora osv ikke er smør.
Vi bruker bremykt, 70%smør, 30%rapsolje. Den er lettest å smøre på skjøre frøknekkebrød.
LillemyDesign sa for siden:
Oki, jo smør har vert smør for meg :P Alt som kan smørest på.. haha..
Der har du meg liksom :P Så tusen takk for svar :)
Supera sa for siden:
Meierismør funker der også. Jeg bruker ostehøvelen på kaldt smør. ;)
LillemyDesign sa for siden:
Kjøpte meg setersmør jeg, den røde pakken :)
Gekke83 sa for siden:
Jeg bruker meierismør, og seltin eller maldonsalt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.