Har så innmari lyst på cheeseballs, men i oppskriften jeg brukte før så tilsatte jeg 100g mel.
Kan jeg bruke mandelmel istedenfor? Evnt hvor mye? Samme mengde som mel kanskje?
Har ikke helt lært meg meg helt hvordan mandelmel, fiberhusk osv brukes og om det kan brukes på samme måte som vanlig mel
Originale oppskriften inneholder allerede ost og egg.
Egentlig skal man jo ha smør og vann i en kjele, koke opp, tilsette mel og lage en slags deig før man har oppi egg, ost og krydder og så lage små baller som man friterer.
Tror ikke det går å bare droppe melet uten å erstatte det med noe.
1 cup grated mild cheese
2 tsp almond flour
1/4 tsp salt
1/8 tsp cayenne pepper
2 egg whites, stiffly beaten
1/2 cup crushed plain pork rinds
1/3 cup parmesan cheese
1/2 vegetable oil
Directions
Combine the cheese, almond flour, salt, and cayenne pepper.
In a separate bowl combine the pork rinds and parmesan cheese.
Using your hands, gently stir in the egg whites.
Pat the mixture into small balls and roll them in the pork rind and parmesan cheese mixture until thoroughly coated.
Heat the oil in a skillet, when it is hot, put the balls in the pan without crowding them.
Cook over medium-high heat, turning so all sides become golden brown.
Drain on paper towels.
Serve hot or cold, with a salad or with pre-dinner drinks.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.