Bezzlee sa for siden:
Jeg lurer på hvilket mel ligner mest på hvetemel, både på smak og "oppførsel". Har lyst å lage rundstykker, brød, boller, vafler som har tilnærmet lik konsistens som når man bruker hvetemel.....
Bezzlee sa for siden:
Jeg lurer på hvilket mel ligner mest på hvetemel, både på smak og "oppførsel". Har lyst å lage rundstykker, brød, boller, vafler som har tilnærmet lik konsistens som når man bruker hvetemel.....
milena sa for siden:
Ingen... det er min erfaring. Man må forandre oppskrifter ganske mye og bruke helt andre ingredienser. Ta en kikk her:
Bakst: forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=124
Søtsaker: forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=121
smgj sa for siden:
Anbefaler disse lavkarbovaflene. De er iallfall "bra like"
lchf-bloggen.blogspot.no/2012/07/lavkarbo-vafler.html
Yrla sa for siden:
Bruk av kokosmel tror jeg er lurt, men det inneholder en del karbo, dessverre, så jeg har aldri testa. Jeg unngår all bakst og savner det ikke. Brukte å lage lefser av proteinpulver og eggehviter en stund men nå gidder jeg ikke mer. Kjøtt, ost og grønnsaker er diggest av alt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.