< Tilbake til oversikten

Whey proteinpulver med sjokoladesmak - hvordan bruke dette i lavkarboretter?

#1

erlingtei sa for siden:

Heisann

Jeg var "on a roll" for et års tid siden og startet på treningsstudio for å endelig komme igang med vektnedgangen via trening. Og så gjorde jeg selvfølgelig et storinnkjøp av proteinpulver, 3x3KG bokser med Proteinfabrikkens whey Sjokoladeproteinpulver. Etter en måneds tid dabbet selvfølgelig treningen av og proteinpulveret ble stående i hylla. Men siden påske har jeg testet meg fram med lavkarbo, lest litt Atkins og lest på nett. Fant raskt ut at proteinpulveret har ikke sååå mye karbohydrater, så det kan være egnet til å lage enkelte retter med.
Jeg har prøvd å lage pannekaker med pulveret og det har vært så som så resultat.

Spørsmålet mitt er; Hva annet lurt kan jeg lage med dette pulveret? Har dere noen tips? :)


#2

Yrla sa for siden:

sjokoladekake/Brownies/sjokoladekjeks/lefse/


#3

Larkollen sa for siden:

2 egg + 1 ss sukrinmelis piskes
2-3 scoop med proteinpulver + 1 ss kakao.
2 gelatinplater løses opp i litt vann og tilsettes. Rør sammen og sett i kjøeskap.
Deilig sjokolademousse:)
Ps hvis du i tillegg visper litt krem bli det perfekt:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.