< Tilbake til oversikten

Kjøpe brød, knekkebrød eller erstatninger

#1

hildabakk sa for siden:

Jeg ser at de fleste brød-tråder handler om brød/-erstatninger man baker selv. Jeg har ikke mulighet til å bake selv, og går vel strengt talt ikke på en streng lavkarbokur heller. Men jeg prøver å spise generelt lite karbohydrater, og lurer på om noen vet hva jeg kan kjøpe av brød eller knekkebørd i vanlig butikk (eller helsekost?). Er glad i tynne skiver, og har spist dette
www.greenmomsmeet.com/wp-content/uploads/2013/03/Untitled-1.jpg
eller dette
www.saetre.no/Produkter/Saetres-Beste/Fine-Rugkjeks
eller 3-kornbrød, Solsikkebrød, Rugbrød, Speltbrød herfra:
www.suntgodt.com/index.php
eller
Ingers superrug eller Ingers Lavkarbo fra butikk: ingersbrod.no/
eller Ingers Rugbrød fra bakeri www.fibermat.no/ingers-sunne-brod/ingers-rugbrod

Noen som har lyst til å komme med kommentarer på disse, eller kanskje gi meg andre alternativer til brød, knekkebrød, lomper, kjeks eller erstatninger?

MÅ ha noe, klarer ikke frokost uten "brød". Bare litt da? Er uansett ikke glad i mye brød eller tykke skiver. Liker det ikke for grovt heller, slik som dette: helseogannet.files.wordpress.com/2011/08/iherb-002.jpg
Kanskje flatbrød gir lite karbo, siden det er så tynt?

Er takknemlig for svar.


#2

TrillTrall sa for siden:

Har du prøvd lavkarbobrødet fra Norgesbakeriet? I blå pose. Selges på Ica og Rimi i alle fall. Kjempegodt! Har ca. 7,6 g kh/100 g såvidt jeg husker og er så og si som vanlig brød, bittelitt fuktigere kanskje, men veldig lite.


#3

VSB sa for siden:

Bruker brødet fra Rimi, ellers har Rema1000 Fedon brød. Av knekkebrød har jeg kjøpt Fiberrik solsikke.


#4

hildabakk sa for siden:

Tusen trakk for tips begge to.

Hva heter det?

DET må jeg prøve!

OG Så:
Noen som har lyst til å si noe om noen av de jeg la ut link til?


#5

Spinnerette sa for siden:

Har akkurat smakt brødet fra Norgesbakeriet for første gang (har forøvrig 6,7% kh), og kan ikke skjønne at det er så lite kh i det! Kjempegodt, hundre prosent vanlig brød! Ingen ekkel konsistens eller bismak, ikke er det tungt og fuktig, eller kjipt på noen annen måte jeg har opplevd med det jeg har bakt selv. Helt som vanlig brød. Heldigvis er det veldig mettende, for jeg klarer sjelden å styre meg når det gjelder brød... :o Men tipper det blir et ostesmørbrød til kvelds i dag, ja :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.