En av få potetting jeg pleide å like, røsti-poteter, har jeg funnet en hva jeg anser som fullgod erstatning for! Dette ble skikkelig bra! :D
Du trenger:
Ca en kvart sellerirot
En halv gul løk
Et egg
En skvett olje (jeg brukte oliven)
En ts fiberhusk
Masse pepper, og salt etter smak
Riv sellerirota og løken på rivjern (ev. maskin som gjør tilsvarende jobb). La det ligge i en bolle en stund, inntil mesteparten av den overflødige væsken har rent ned i bunnen. Hell det ut, og klem på resten for å få ut litt mer.
Bland inn egg, fiberhusk og salt og pepper, rør godt, og la stå i ca fem minutter (så massen får bundet seg), før du steker dem i stekepanne på middels varme, og så freser dem litt ekstra på høyere varme til de er gylne.
PS: For de som spiser meieriprodukter går jeg ut fra at både egget og fiberhusken kan erstattes med revet ost.
Dette er snaddermat! :sikle: HER er en variant med ost. NYDELIG! :sikle:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.