Herlighet, hvor godt det var! Bakte en rabarbrapai med vaniljekrem idag og den blei bare dåp god! Halve paien gikk på høykant med en gang. Hele familien spiste med glede :) også er jo rabarbra skikkelig lavkarbo så fritt frem å nyte den :)
Noen flere som koser seg med rabarbra i disse tider?
Jeg har noen stilker jeg ikke helt har bestemt meg for hva jeg skal gjøre med. :p En gammel favoritt er å fryse rabarbra i småbiter og så lage hurtig-iskrem av det ved å mikse det sammen med et egg, litt søtning og en skvett fløte eller kokosmelk. Mm, frisk is!
Rabarbrasuppe/syltetøy med mynte. Nammenam :D
Lager en stor porsjon og fryser ned til vinteren, nytes kald med en klatt gresk yoghurt eller pisket krem :sikle:
Den paien hørtes god ut. :) Jeg fikk rabarbra av mamma i går og fikk lyst til å lage denne i lavkarbovariant.
Er det noen som vet hvordan det ville funka å bytte ut melet med mandelmel?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.