< Tilbake til oversikten

Michelin-kokk sverger til paleo og lavkarbo

#1

janmesi sa for siden:

Hei godtfolk!

I Lille Måne ser vi nå på litt mer enn bare tradisjonelle LCHF og lavkarbo-bøker. PALEO, moderne steinalderkost, var det som tok lavkarbo 'litt videre', spesielt i USA- som også hadde en sterk lavkarbo/Atkins-bølge i mange år.

Bare gjør et Google søk på paleo så ser du kjapt hva jeg mener!

I Danmark kommer omsider både LCHF-trenden og paleo-trenden sterkt, mange år etter oss i Norge og Sverige. Og en av de som står foran i rekkene er Michelinstjerne-kokk Thomas Rode Andersen, kjøkkensjef ved legendariske Kong Hans Kælder i København.

Han har skrevet en tøff bok, Tilbake til røttene, der med sine beste oppskrifter fra restauranten. Og det fine med det hele er jo at han innfører paleo-meny på restauranten! Dét er ikke noe som skjer hver dag ...

Vi har hentet ham til Norge for å forelese i Oslo og Bergen - 17. og 18. juni, vi arrangerer to kveldsseminarer på henholdsvis Hotell Continental og Grand Selskapslokaler. Andre foreleser er Anders Kindberg i Foreningen Kostreform for bedre helse. Anders sleit i mange år med tarmsykdom, før han "spiste seg frisk" med lavkarbo uten melkeprodukter - nærmere steinalderdiett egentlig. Eyvind Teigen Stueland fra Rogaland er crossfitinstruktør i Haugesund og har norske matskatter å fortelle om.

I det hele tatt blir dette to interessante kvelder - les mer her:

www.lillemaane.no/nyhet/149/Thomas+Rode+Andersen+kommer+til+Bergen

VELKOMMEN!!

Beste hilsen Jan


#2

Zillah sa for siden:

Oooh, spennande!
Synd at forelesinga i Oslo ikkje var nokre dagar tidlegare, for da kunne eg vore med. Håper på stor suksess og fulle hus.


#3

charliiie sa for siden:

Det hadde vært stas å være med på, jeg er veldig interessert i paleo. Men dessverre er jeg ikke i Oslo den dagen. Kanskje noen som reiser har lyst til å lage et lite referat? :)


#4

Tone-G sa for siden:

Paleo er bra mat for oss :love: Har utforsket det litt selv, og skal litt over på det kosholdet selv.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.