< Tilbake til oversikten

Helt ny på ketolyse - trenger all hjelp jeg kan få!

#1

cecjoh92 sa for siden:

Hei! Jeg har nettopp begynt å lese om ketolysekuren og all denne lavkarboen, og ble veldig interessert i det. Har prøvd greteroede måten nå i over 1 år, og har ikke gått ned mer enn 4 kg... Går ikke ned uansett om jeg spiser mindre kcal enn jeg forbrenner. Så nå prøver jeg noe nytt :-)

Tok mitt første måltid på ketolysedietten, men er usikker på hvor mye jeg skal ha i mengde..
Jeg lagde 2 egg, 4 skiver bacon og en liten spiseskje ekte majones.

Tar imot alle tips og råd jeg kan få! :-)


#2

cecjoh92 sa for siden:

Frokost:
2 egg stekt i 20 g melange margarin + 1 spiseskje ekte majones

Lunsj:
60 g kinakål
30 g agurk
20 g purre
10 g solsikkeolje
litt salt og pepper
4 skiver kokt skinke gilde
50 g norvegia hvitost 27%

Frokost litt kvalmende, men gleder meg til lunsj! Den ser så frisk og god ut :D


#3

smgj sa for siden:

Tips nr 1: når du er tom for melange så kjøper du smør i stedet og bruker det. Ekte smør har ikke en overflod av omega6.

Du skal ikke spise så mye at du blir kvalm, bare til du er passe mett. Husk å få i deg karbohydratrasjonen fra grønnsaker. Det er like viktig som å få i seg nok fett.

Lykke til. :)


#4

Torkil sa for siden:

Hei
Følg ketolysekuren "etter boken" da har du størst sjanse for et godt resultat.
Har du utslag på stix - roa til lilla - fargen er uten betydning. Da er du i ketose.
Går du ned i vekt og spiser deg mett, da trenger du ikke tenke så mye på KH, proiteiner og fett% etc. Bare fortsett å spise det du vet er lov.
Moderat mosjon sikrer et jevnt vekttap hos de fleste, for noen er det en nødvendighet for at ketogen diett skal virke.
Lykke til :)
Torkil


#5

cecjoh92 sa for siden:

Takk! Har bestilt meg bok og de vitaminene dere anbefaler også. Begynner bare litt i forveien jeg, hehe :-) takk for gode råd og svar.


#6

Annala sa for siden:

Sjekk oppskrift-forum her inne :) Masse knallgode forslag til alle måltider, hverdag og fest :) Lykke til med å nå dine mål.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.