< Tilbake til oversikten

Hva griller dere på grill?

#1

Kronedama sa for siden:

:):)Nå er det høy sesong med grillmat
Og jeg leter etter innspirasjon til og grillmat :)

Så del gjerne med meg=)

Takk:):)


#2

Carisma sa for siden:

Alt!
Men det blir mest koteletter, biff, grillribbe, laks, pølser o.l. De vanlige tingene. Men det er tidlig i sesongen, så har tenkt å prøve massevis av ting i sommer! :D
Også griller vi grønnsaker i sånne aluminiumsbakker. Løk, grønne bønner, paprika, sopp osv. Veldig godt med olivensalt på. I helga testet jeg potebellosopp med ost, veldig godt!


#3

Kanutten sa for siden:

Jeg må innrømme at vi er gørrlei grillmat så jeg tror det blir mye bakt i sommer; bakt fisk, grønnsaker etc etc. Omtrent det samme som alle har på grillen bare at vi pakker det inn i mye folie og legger det på glørne.


#4

Lich sa for siden:

Jeg liker veldig godt å grille kjøtt med litt fett i :nakkekotelletter og entrecote feks


#5

Maria29 sa for siden:

Spareribs! :D


#6

monima sa for siden:

Det er jeg også nysgjerring på. Ser det er så mange nye produkter i butikkene nå, men er litt redd det er sukker i dem. Noen som har prøvd? Eller lager dere egne marinader?


#7

Carisma sa for siden:

Bare å lese innholdsfortegnelsen det. Står det ikke på så dropp det. Rene produkter er safe.


#8

Hamster59 sa for siden:

Krydrer du dem selv da? For de ferdigkrydrede inneholder jo endel sukker. Noe grillribbe har også endel sukker i seg. I fjor fant jeg noen som var ukrydra, det var fint, for da kunne jeg krydre dem selv. Det fins i hvert fall ett grillkrydder som er uten sukker.

Jeg kjøper en type pølse som lages her i byen, den er glutenfri og har høyt kjøttinnhold. Den skal jeg grille til meg sjøl, så får de andre spise pølse fra Rema. De selger pølser med over 70% kjøtt og er i så måte blant de bedre. Men jeg ligger unna fordi jeg må unngå endel matvarer.


#9

Maria29 sa for siden:

Ja, lager rub selv og er de ferdigmarinerte,gnir jeg dette av først.


#10

smgj sa for siden:

Det er mye morsommere å lage krydderblandingene og marinadene selv og de kan varieres i det uendelige. Indisk og marokkansk kjøkken har mye spennende krydder som godt kan brukes på grillmat. :) Og sur rødvin er bra i marinader. (Men krever gjerne litt søtt i tillegg. Vi bruker faktisk gjerne 1ss honning til større biter storfekjøtt.)



#12

Peppa Gris sa for siden:

Asparges og brokkoli er godt når man legger det rett på grillen uten å pakke de i folie først.


#13

Kitsu sa for siden:

Halloumi.


#14

Kanutten sa for siden:

:sikle: Det er godt det!!!


#15

Maria29 sa for siden:

ja!!


#16

Carisma sa for siden:

Nei, det er jo som pussegummi! :eek: grillosten til Arla derimot....


#17

Kanutten sa for siden:

Smaker klin likt synes jeg. :D Men nå er ikke jeg så vant med gummi uansett variant.
Meeeen det beste er å grille mykost med strøkavring! :eek: :sikle:


#18

masun sa for siden:

Grillspyd med kyllingfilét, paprika, sopp, løk... ringle oliveoilje over og krydre med pepper.. snadder


#19

babydoll sa for siden:

Halloumi er supergodt, men det er viktig å spise den helt fersk av grillen. Da blir den ikke gummi :)


#20

Kronedama sa for siden:

Hva er halloumi?? :))

Og hvilke type PØLSER spiser dere?


#21

Spinnerette sa for siden:

Tror det er en slags ost :)


#22

Dietta sa for siden:

Jeg griller stort sett det meste, unntatt mann, unger og gamle skosåler :eek:


#23

Photobscura sa for siden:

Tyrkisk/gresk ost laget av geite- og sauemelk. :) Deilig, og perfekt for oss kaseinintolerante!


#24

Photobscura sa for siden:

Måtte google, og fant ut at den er kypriotisk, faktisk!


#25

Carisma sa for siden:

Halloumi er en hvit klump som ser ut som og smaker som pussegummi :rolleyes:

I dag skal jeg grille grillbein og marinerte champinjonger, sambo burgere, og så skal vi grille opp noe kylling til å ha i bakhånd i kjøleskapet.


#26

Photobscura sa for siden:

Ikke at jeg har spist pussegummi, men enten har du fått dårlig halloumi, eller så - sjokk og vantro - liker folk forskjellige ting! :eek: :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.