Kronedama sa for siden:
:):)Nå er det høy sesong med grillmat
Og jeg leter etter innspirasjon til og grillmat :)
Så del gjerne med meg=)
Takk:):)
Kronedama sa for siden:
:):)Nå er det høy sesong med grillmat
Og jeg leter etter innspirasjon til og grillmat :)
Så del gjerne med meg=)
Takk:):)
Carisma sa for siden:
Alt!
Men det blir mest koteletter, biff, grillribbe, laks, pølser o.l. De vanlige tingene. Men det er tidlig i sesongen, så har tenkt å prøve massevis av ting i sommer! :D
Også griller vi grønnsaker i sånne aluminiumsbakker. Løk, grønne bønner, paprika, sopp osv. Veldig godt med olivensalt på. I helga testet jeg potebellosopp med ost, veldig godt!
Kanutten sa for siden:
Jeg må innrømme at vi er gørrlei grillmat så jeg tror det blir mye bakt i sommer; bakt fisk, grønnsaker etc etc. Omtrent det samme som alle har på grillen bare at vi pakker det inn i mye folie og legger det på glørne.
Lich sa for siden:
Jeg liker veldig godt å grille kjøtt med litt fett i :nakkekotelletter og entrecote feks
Maria29 sa for siden:
Spareribs! :D
monima sa for siden:
Det er jeg også nysgjerring på. Ser det er så mange nye produkter i butikkene nå, men er litt redd det er sukker i dem. Noen som har prøvd? Eller lager dere egne marinader?
Carisma sa for siden:
Bare å lese innholdsfortegnelsen det. Står det ikke på så dropp det. Rene produkter er safe.
Hamster59 sa for siden:
Krydrer du dem selv da? For de ferdigkrydrede inneholder jo endel sukker. Noe grillribbe har også endel sukker i seg. I fjor fant jeg noen som var ukrydra, det var fint, for da kunne jeg krydre dem selv. Det fins i hvert fall ett grillkrydder som er uten sukker.
Jeg kjøper en type pølse som lages her i byen, den er glutenfri og har høyt kjøttinnhold. Den skal jeg grille til meg sjøl, så får de andre spise pølse fra Rema. De selger pølser med over 70% kjøtt og er i så måte blant de bedre. Men jeg ligger unna fordi jeg må unngå endel matvarer.
Maria29 sa for siden:
Ja, lager rub selv og er de ferdigmarinerte,gnir jeg dette av først.
smgj sa for siden:
Det er mye morsommere å lage krydderblandingene og marinadene selv og de kan varieres i det uendelige. Indisk og marokkansk kjøkken har mye spennende krydder som godt kan brukes på grillmat. :) Og sur rødvin er bra i marinader. (Men krever gjerne litt søtt i tillegg. Vi bruker faktisk gjerne 1ss honning til større biter storfekjøtt.)
Spinnerette sa for siden:
Fylt paprika!
Peppa Gris sa for siden:
Asparges og brokkoli er godt når man legger det rett på grillen uten å pakke de i folie først.
Kitsu sa for siden:
Halloumi.
Kanutten sa for siden:
:sikle: Det er godt det!!!
Maria29 sa for siden:
ja!!
Carisma sa for siden:
Nei, det er jo som pussegummi! :eek: grillosten til Arla derimot....
Kanutten sa for siden:
Smaker klin likt synes jeg. :D Men nå er ikke jeg så vant med gummi uansett variant.
Meeeen det beste er å grille mykost med strøkavring! :eek: :sikle:
masun sa for siden:
Grillspyd med kyllingfilét, paprika, sopp, løk... ringle oliveoilje over og krydre med pepper.. snadder
babydoll sa for siden:
Halloumi er supergodt, men det er viktig å spise den helt fersk av grillen. Da blir den ikke gummi :)
Kronedama sa for siden:
Hva er halloumi?? :))
Og hvilke type PØLSER spiser dere?
Spinnerette sa for siden:
Tror det er en slags ost :)
Dietta sa for siden:
Jeg griller stort sett det meste, unntatt mann, unger og gamle skosåler :eek:
Photobscura sa for siden:
Tyrkisk/gresk ost laget av geite- og sauemelk. :) Deilig, og perfekt for oss kaseinintolerante!
Photobscura sa for siden:
Måtte google, og fant ut at den er kypriotisk, faktisk!
Carisma sa for siden:
Halloumi er en hvit klump som ser ut som og smaker som pussegummi :rolleyes:
I dag skal jeg grille grillbein og marinerte champinjonger, sambo burgere, og så skal vi grille opp noe kylling til å ha i bakhånd i kjøleskapet.
Photobscura sa for siden:
Ikke at jeg har spist pussegummi, men enten har du fått dårlig halloumi, eller så - sjokk og vantro - liker folk forskjellige ting! :eek: :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.