< Tilbake til oversikten

nesten bare frukt, og i bøttevis

#1

Yrla sa for siden:

youtu.be/8UK-aX0_fAw

youtu.be/Ei0lv8f9GJo

Denne jenta påstår hun spiser store mengder frukt daglig og gikk ned i vekt med det også. Er det mulig? Hun prøver å si at andre bør prøve det, men det der funker vel bare på ytterst få? Hun får i seg svært mange kalorier til sammen så hvordan kan det være mulig å holde seg så slank da? Hun er aktiv, men likevel neppe nok til å forbrenne så mye. Er det løgn? Hun sier hun ikke teller eller begrenser kalori-inntaket men ber seerne regne ut hvor mange kalorier de trenger pr dag før de setter i gang med hennes diett. Eh??


#2

Carisma sa for siden:

Frukt inneholder jo (for det meste) bare sukker og vann, så om hun ikke inntok noe fett ved siden av er det sikkert mulig. Sundt? Neppe.


#3

Yrla sa for siden:

Hvordan er det mulig? Det blir likevel mange kalorier.


#4

Carisma sa for siden:

Fordi det ikke er kalorier som er det viktigste? ;)


#5

sylwester sa for siden:

Det er litt Aussie dette her, men jeg fikk med meg "I'm an athlete" og "I'm training for a marathon".

Energidrikker, f.eks. Gatoraid, inneholder jo fruktose med vilje fordi det er bra MENS du trener HARDT. Ikke bra hvis du sitter å ser andre løper på TV. Det går an å ha et aktivitetsnivå der du kan spise hva som helst uten å bli feit (dog du kan øke i vekt for å bygge muskler). F.eks. idrettutøvere må ha i seg 5000kcal+ for å ikke bli mindre under et sykkelritt og skigutta/jentene ligger sikkert på det og under sesongen.

Den dagen trente hun ikke.. Det er sikkert lurt å ha en dag i uke med hvile. Dog folk flest som hviler hver dag kan nok ikke livnære seg på bananer.

"Veganer" er en politisk/religiøs tittel og er mer om teologi enn mat. Disse videoene er religiøs propaganda for både raw food og etisk vegetarkost.


#6

Yrla sa for siden:

ja, det er nok forklaringen, Sylwester.


#7

Yrla sa for siden:

Jeg testet hennes kosthold like godt, jeg og fant ut etter et år at det passer ikke alle kroppstyper. Jeg var slankere på høyfett enn høykarbo. Synd hun sier det passer alle bare fordi det funka for henne. Hun sier i en video at hun la på seg av lavkarbo før hun gikk over til høykarbo, der ser man hvor forskjellige våre kropper er.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.