< Tilbake til oversikten

Glutenfritt?

#1

Minminimage sa for siden:

Hei. Jeg er ny her inne og lurte på en ting ang glutenfri melblanding for brød i bakst
i stedet for vanlig mel/mandelmel?


#2

shailene sa for siden:

Glutenfrie melblandinger er jo som regel ren stivelse. Enda verre enn vanlig hvetemel med tanke på karbohydrater.. Hvis du ikke tåler eller ikke liker mandelmel finnes det jo andre alternativer da.


#3

Yonah sa for siden:

Hva skal du bake? Glutenfrie melblandinger er som regel fullspekket med karber( siden det ofte er hvete uten glute, maismel osv).

Tåler du ikke mandler siden du nevner det?


#4

Minminimage sa for siden:

Ville egentlig bare prøve å ha helt fint brød spiralloff lignende til smørbrød.
Har ikke funnet oppskrift...


#5

Yonah sa for siden:

Søk på jukseloff her inne. Den synes jeg er god til smørbrød. Eller solsikkeruter/solsikkebrød.


#6

Minminimage sa for siden:

Takk for hjelpen


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.