Marella77 sa for siden:
Jeg har spist mange forskjellige eggerører i mitt liv, men har nå fått helt dilla på en jeg ved en tilfeldighet lagde meg her en dag... Vil gjerne dele denne, håper noen andre også digger denne ;)
4 egg
10 skiver Taffelost
10 - 20 cm Baconost fra tube (Kavli)
salt/pepper
4 ss vann
smårettskinke etter ønske
smør (stekesmør)
Rør alt godt sammen i ei røre, utenom smøret. Taffeloste-skivene skjæres først opp i biter. Skinken tar jeg oppi til slutt. Jeg bruker ikke alltid skinke oppi, men det blir litt sunnere da, men den er like god uten.
Dette er en røre med mye fett fra ostene, så denne passer godt til LCHF tenker jeg. Om man ønsker en magrere røre, kutt ned på ostene. (Men den blir sikkert ikke like saftig da...)
Det som er viktig med denne røra, er å steke den så lite som mulig. Bare nok til at osten smelter. Rør og mos det sammen hele tiden, sånn at det ikke blir noen skorper eller harde egge-partier. Da blir det ikke så godt. Denne eggerøra skal være kremete, og deilig!
Jeg spier halve røren til frokost, og sparer resten til f.eks lunsj. Jeg spiser den med litt salat og avokado.
Jeg har ikke regnet på hvor mange kcal det er, men det er iallefall ikke noen karbohydrater i denne...
Håper du liker den, koselig med tilbakemeldinger om noen prøver!
NAM - NAM :)
Ps, det er også godt med rå løk i røra. ;)