Overlever bakteriene magesyra? Hva er best? Er Molkosan bare en dråpe i havet i forhold til prebiotika? Hva med biola etc? Overlever det magesyra og gir det nok melkesyrebakterier? Finnes det melk og ost å kjøpe som ikke er pasteurisert? Mao: kan man spise seg til god tarmflora?
Når det gjelder det siste først - så er det faktisk ikke lov å selge upasturisert melk i organisert form. Bare såkalt "tilfeldig" salg er tillatt. Når det gjelder ost finnes det noen få upasturiserte bries... De smaker helt annerledes enn vanlig brie. Står merket.
Det er delte meninger om hvor mye av tilførte bakterier som overlever magesyra. Det som har virket best for meg er å spise naturlig gjæret kål, som jeg har skrevet om noen ganger.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.