maeve sa for siden:
Og da tenker jeg spesielt på hva jeg skal bruke som søtning, resten gav seg litt selv:)
Den så hvertfall nydelig god ut!
maeve sa for siden:
Og da tenker jeg spesielt på hva jeg skal bruke som søtning, resten gav seg litt selv:)
Den så hvertfall nydelig god ut!
senka sa for siden:
Du har denne oppskriften på forumet :)
Ziltoidia sa for siden:
Bytt ut melis med sukrinmelis - men bruk gjerne litt ekstra, siden det ikke er like søtt som melis.
Bytt ut vaniljesukker med vaniljepulver.
Bruk sukkerfri sjokolde (finnes søtet med stevia eller tagatesse på helsekost. Styr unna de med maltitol. Siden den skal smelte anbefaler jeg den med stevia)
Sukkeret ville jeg ha byttet ut med en blanding av ymse søtninger: sukrin, sukrin+, tagatesse. Det pleier å bli en vellykket blanding her i gården. Men du må smake til. Sukrin er jo 70-80% så søtt som sukker, tagatesse dobbelt så søtt, og sukrin+...enda mer tror jeg.
Beklager om dette ble litt unøyaktig. Man må bare prøve seg fram.
Mariann S sa for siden:
Her er oppskrift på supergod suksessterte :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.