< Tilbake til oversikten

Ostebrød med mandel- og sesammel

#1

maeve sa for siden:

Dette synes jeg ble skikkelig godt:)
Jeg spiste det bare som det er med pålegg på, men kan tenke meg at det er supert som tilbehør til supper (og som pizzabunn!) også.

3 egg
3dl revet ost
0,5 dl sesammel
0,5 dl mandelmel
2 ss fiberhusk
1,5 ts bakepulver

Visp eggene så de blir skikkelig fluffy. Rør sammen de tørre ingrediensene for seg, og rør det så sammen med eggeblandingen. Tilsett osten. Røra blir ganske tjukk, men jeg strøyk det utover en bakeplate med en slikkepott, det gikk ok.

Kan tenke meg at det går an å kjevle mellom olja bakepapir (?), går nok an å lage små rundstykker også. Jeg fikk spredd det utover en halv stekeplate ca, da ble ferdigresultatet ganske høyt (ca 1,5 cm) , så som pizzabunn må det nok spres tynnere ut.
Stekes 180 grader i 15-20 min, til gyllent.


#2

Camomilla sa for siden:

Denne var veldig god! Jeg lagde foccacia - tilsatte havsalt, oregano, hvitløk, timian og basilikum - veldig godt! Har lyst til å prøve å lage rundstykker jeg kan fryse :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.