Vase sa for siden:
Jeg klarer ikke smaken på sukrin, den isende kalde følelsen. Blir helt dårlig.. I bakverk ol, hva kan jeg bruke istedenfor? Vet at jeg kan bruke natreen i f.eks kremer, kan det brukes i marengs? Kaker? Kjeks?
Vase sa for siden:
Jeg klarer ikke smaken på sukrin, den isende kalde følelsen. Blir helt dårlig.. I bakverk ol, hva kan jeg bruke istedenfor? Vet at jeg kan bruke natreen i f.eks kremer, kan det brukes i marengs? Kaker? Kjeks?
Jean1986 sa for siden:
Moogie sa for siden:
Jeg har lært gjennom årene at det er best å blande ulike søtningsmiddel for å få best resultat. Sukrin aleine skal ikke stå for mer enn 1/5 del av hele mengden i oppskrifta for å slippe den kalde smaken. Litt stevia sammen med sukrin går underverket! Blande enda mer med andre ting som tagatose eller tagatesse, Splenda eller natreen så blir det enda bedre.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.