Lurer på hvor stor form dere bruker når dere baker lavkarbobrød?
Min minste er vel litt mindre enn en vanlig brødform, og er en sånn typisk "formkakeform". Brødet blir da langt og lavt.
Her i denne postordre-byen finner jeg ikke mindre brødformer og tenker å måtte bestille på nett, noen tips?
Jeg er superfornøyd med de små silikonformene jeg kjøpte på eBay. Slipper å bruke bakepapir, og de er veldig lette å rengjøre.. Og så fine farger, da! :D
Takk for tipset, jeg fikk handlet meg de aluformene og ble fornøyd med høyden på brødet. Det ble mer "naturlig" og jeg kan nå spise en brødskive i stedet for 2, og vekker ingen "mistanke" om jeg har det med meg på jobben.
Hadde ikke lyst å proklamere så høyt at jeg går på ketolyse.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.