Vi skal kose oss med en sjokokake som er lagt inn her. Dette er indigriensene på glasuren:
Glasur 30 ml/g (1/8 cup) kokosmelk
100 g kremost
60 ml (1/4 cup) splenda (byttet ut med tagatesse sist gang. Anbefales. Men smak til)
60 g (1/4 cup) kokosolje eller smør
110 ml (1/2 cup) kokos
Men 60 ml splenda. Er ikke det veldig mye? Er det snakk om pulveret? Og hvordan måler jeg 60 ml splenda? Evt hvor mye er en cup?
Kan man bruke noe annet? Splenda er vel ikke så godt??!!
60ml er som det står i oppskrifta, 1/4 cup. Her trenger du et dl mål eller et mål med cup, mitt 2.5dl mål har begge deler. skal du bruke tagatesse må du selvsagt bruke halve mengden, ellers blir det jo grusomt søtt og sikkert bismak.
Ellers er den gode gamle "bland alt det andre du kan og smak til" veldig effektiv også. ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.