< Tilbake til oversikten

Fett og brød?

#1

Nannah sa for siden:

Lever for øyeblikket ikke 100% lavkarbo. Blir ikke helt enig med selv om følgende. Om jeg spiser en skive vanlig kneipbrød...er det da bedre å ha masse fett pålegg på den...fx et stykke ribbe? Eller bør jeg ha magert pålegg på? Hva er best for kroppen? Selv holder jeg en knapp på fett, men hva mener dere?


#2

kamp sa for siden:

Jeg ville også sagt fett på toppen fordi fett gjør jo at blodsukker ikke stiger så raskt.


#3

Yonah sa for siden:

Jeg hadde nok sannsynligvis valgt 1 skive og mye sør og protein på og grønnsaker til. Du merker jo det etter en tid om det funker eller ikke. Jeg kjører i allefall det prinsippet på ungene, mindre brød og mere fett og protein. Heller en skive med MYE skinke, smør og majones og grønnsaker til enn to skiver med lite smør, en skive skinke og to paprika biter oppå.


#4

Nannah sa for siden:

Takk skal dere ha! Da tenker jeg rett :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.