< Tilbake til oversikten

Gourmet blomkål- og auberginemos, lchf

#1

Larkollen sa for siden:

Jeg har laget mye blomkålmos før som erstatning for potetmos eller annet tilbehør, men dette skjedde ved en slump og tok The side dish til et nytt nivå.

1 blomkål
1/2 aubergine
Begge to kokes til blomkålen er mør. Hell på kremfløte og et par ss meierismør og mos med stavmixer! La putre 1 min og ha i salt, pepper og litt revet muskat!

Knall godt, og særlig over kjøttsausen med ost på toppen og inn i ovnen! Tidenes sheperds pie!
Nå vet jeg hva jeg skal ha til pinnekjøttet til jul:)


#2

PrøveKanin sa for siden:

Denne var kjempegod

Tusen takk


#3

Pearl sa for siden:

Må prøves. Må bare finne noe annet enn fløte. Skyr kanskje.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.