...med pecannøtter og honning.
Yoghurt, honning og nøtter er separert, og så skal man blande. Hvis jeg da ikke blander oppi honningen, kan den spises da? Det står 20 g karbo pr 100, men det står ikke for hver enkelt ingrediens.
Nå kan man kjøpe gresk yoghurt naturell. Den er kjempegod, synes de andre greske og tyrkiske er for kornete og tørre.
Men fant ikke denne naturell på produktsidene, men har tenkt å kjøpe i morgen og kan godt skrive inn karbohydratinnholdet da.
Har smakt den med jordbær, men der var alt blandet sammen. Det er vel tilsatt sukker i jordbæra, er det greit å spise den på lavkarbo da? Den var god. :)
Jeg satser på at det går greit å spise om jeg ikke blander oppi honningen jeg :) honning har jo 57g karbohydrater eller noe slikt, og denne yoghurten har 20 g (pr 100) regner da med at det er inkludert honning? Den inneholder da 75% yoghurt , 20% honning og 5% nøtter... Noen som er flinke i matte? :p
Den Synnøve-varianten er ekstremt fettredusert, så jeg har avfeid den som uinteressant for meg - men samboern har spist den i sånn porsjonsboks med müsli osv, og sier han synes yoghurten er veldig god.
Holder meg til Lindemanns tyrkiske yoghurt. Den har 10% fett og ikke tilsatt sukker eller annet søtstoff. Da kan man heller tilsette det man ønsker. Selv bruker jeg bringebær, blåbær og nøtter. Bruker ikke noe søtt, men drysser over litt kanel og evt. litt nypeekstraktpulver. Mulig den yoghurten ikke er tilgjengelig overalt, men spør på butikken, kanskje de tar den inn? Her går det 1-2 bøtter i uka.
Eller Lindahls, som noen av oss mener at det står på boksen. :p (Om man skal be noen om å ta inn et produkt, hjelper det vel å ha navnet under kontroll)
10% i den fra Synnøve? Lurer på hvilken det er, jeg jeg har kun sett slik som er veldig fettredusert fra de. Den fra Linddals har 10% og russisk enda mere.
Kanskje det var påskevinen som slo ut her, det var meg som skrev feil. Burde vel ha sjekka kjøleskapet først. Lindemann er som kjent et australsk vinmerke, noen av deres viner er OK på lavkarbo. :)
For øvrig har jeg ikke sett den russiske verken her i Tromsø eller i Nord-Sverige.
Rema 1000 på K1 hadde halvkilos bokser inne da jeg var der i går, og da gjorde jeg store øyne. :eek: Jeg kjøpte en, og jeg har så vidt smakt på den. Det blir neppe siste gang. :)
Jeg syntes den smakte mer av fløte, men ikke rømmeaktig, denne har en mildere smak. Det ga i hvert fall mersmak. Synes ellers den tyrkiske smaker bedre enn den greske, selv om de er ganske like. De små boksene er dyrere enn de store, så jeg kommer kanskje til å holde meg til den tyrkiske til frokost og heller bruke denne til dessert.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.