< Tilbake til oversikten

Is uten sukker fra Hennig-Olsen


#2

saeria sa for siden:

Ikke dumt. :)


#3

Ziltoidia sa for siden:

Jaja, selv om jeg prøver å hole meg unna maltitol, så var det jo ikke så ille mengder det der da. Skulle bare ønske de ikke hadde kuttet ned på fettet. Det er jo IS liksom. Det skal jo være fløte og greier. :p


#4

Rin sa for siden:

Åh... inulin og oligofruktose OG maltitol gir meg magesmerter nesten bare ved å lese om dem - men om jeg finner dette, kommer jeg sikkert til å smake. Ispinne! :hearts:


#5

Kitsu sa for siden:

Lurer på hvor mye av kh som er sukkeralkoholer jeg.


#6

Bik sa for siden:

Det står:
Karbohydrater 17,6 g, hvor av sukkerarter 6,7 g.
Blir det 6,7 karbohydrater? Er ikke så god på det der :rolleyes:
Dette er pr 100g, og en ispinne veier 60g, så da blir det jo litt mindre :)


#7

Kitsu sa for siden:

Nei, det er vel bare sukkeralkoholene som til en viss grad kan trekkes fra. Og derfor irriterer det meg at det ikke er oppgitt hvor mye det er. :P Sukkerarter er SUKKER; men det kan være andre former for KH som skal telles med og.


#8

Bik sa for siden:

Vil det da si at den kanskje har mer karber enn det er oppgitt her?


#9

Kitsu sa for siden:

Det vil nok si at det er minimum 6,7g kh/100g som må telles med, men at det kan være mer. Noen teller med maltitol, noen gjør ikke. I tillegg er flere andre søtstoffer pluss fiber i isen. Jeg antar at reelt sett er det mer enn 6,7g kh/100 gram.


#10

Kitsu sa for siden:

Sendte en melding til Henning Olsen og spurte, men tar nok litt tid før man får svar.


#11

Lavkarboforlivet sa for siden:

Dette må være den beste isen uten sukker jeg har sett med tanke på fett....andre lettiser er jo omtrent blottet for fett. Denne inneholder nå iallefall ordentlig kremfløte ut ifra hva man kan lese fra inbholdslista. Dette blir GARANTERT et kjempe alternativ for meg i sommer når vi er på farta:) jeg er så heldig at maltitol og andre søtstoffer ikke påvirker meg med blodsukkeret. Men det værste som skjer er luft i magen, men da skal jeg jammen meg spise en del:) synest dette var topp nyhet, jeg etterspurte en bedre lavkarbo is i 2011, så var på tide. Henning olsen sin tilbakemelding på min etterspørsel da var litt smålunken. Har tydeligvis skjedd "noe" nå da, sikkert flere som har spurt også. Men er vi hjemme lager jeg isen selv, da slipper ingredienslista å bli lang som et ondt år:p


#12

thessis sa for siden:

Selv om hjemmelaget is er best, så er det sannelig godt å ha mulighet til å kjøpe seg en is når man vandrer rundt i solsteken! Jeg pleier i alle fall ikke å drasse med meg hjemmelaget is i veska :D Gleder meg til å smake denne!


#13

Nannah sa for siden:

Både maltitol og inulin! Urk.... Tror nesten jeg velger is med sukker jeg gitt!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.