< Tilbake til oversikten

Cocosasukker eller Steviasukker?

#1

angel69 sa for siden:

Hei

Jeg har så lyst til å lage en mandelbunn med mandelmelet jeg har med smørkrem. Burde jeg bruke Cocosa sukker eller Stevia sukker?

:)


#2

zitapus sa for siden:

Det kommer vel litt an på smak.

Jeg synes kokossukker (vet ikke om det er samme type som cocosa) smaker mere likt vanlig sukker, jeg synes stevia har en liten bismak. I riktige sammenhenger (f.eks. syltetøy) synes jeg ikke det gjør noe, men andre ganger synes jeg den blir litt påtrengende.

Prøv deg frem!


#3

Moogie sa for siden:

Ville bare si at malte mandler passer mye bedre til mandelbunn ;) Ellers har jeg opplevd at å blande ulike søtningsmidler fungere bedre enn å bruke en om gangen. Til mandelbunn likte jeg å ha litt sukring, litt tagatesse og litt stevia. Da blei det god smak. Prøvde en gang med bare sukrin og det blei veldig merkelig smak av.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.