Hei, jeg skal starte opp med ketolysen igjen i dag, men kjenner at bacon og smør ikke er det som frister mest. Hvilke andre alternativer bruker dere for å få høyt nok fettinnhold? Noen som har lyst å sette opp litt forslag til meg for å hjelpe meg i starten? Oljer, avokado? Hvordan bruker dere dette i maten? Fløte kan jeg bruke litt av, men vil at størstedelen av fettet skal komme fra planteriket om mulig. :)
Naturlig fet mat hjelper lenge. Fet ost, en kladd smør på koteletten, litt avokado nå og da, en dæsj majones, russisk yoghurt( 4g karb/100g). Kokosmelk bruker jeg mye av, den fra rema 1000 er god og fet og koster ca 10kr/boksen, og det er plantefett og nøytral i forhold til omega 3 og 6 i forhold til andre planteoljer som inneholder mye mere omega 6 enn vi trenger.
Kokosolje (både nøytral til steking og ex. virgin i smoothier o.l.)
Kokosmelk
Avokado
Oliven/-olje
Frø (ikke noe særlig med nøtter pga allergi)
Fete melkeprodukter (Creme fraiche, fløte, ost, smør)
Fet fisk
Kjøtt med en god andel fett
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.