< Tilbake til oversikten

Egge- og tunfisksalat

#1

Drømmepie sa for siden:

Eggesalat med Tunfisk

Du trenger:

2 bokser tunfisk
4 kokte egg
1/2 paprika
1/2 løk
4 ss majones

Fremgangsmåte:

Kok eggene og kutt dem i små biter. Skjær resten av grønnsakene i små biter og bland alt sammen med tunfisken! Bland i majonesen til slutt!

Lag gjerne majones fra bunnen av, så slipper du alle tilsetningsstoffene som er i den ferdig kjøpte!

Godt for kroppen


#2

amritam sa for siden:

Denne skal jeg prøve! Har masse tunfisk liggende som jeg ikke har spist av på lenge. Takk for tips!



#4

Makat sa for siden:

Den var god! Krydra med salt og pepper. Nam nam!!:)



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.