Prøvde meg på Sunkosts grunndeig mix i dag, knallgodt ble det og så lettvint :D
Matmuffins
200g smårettbacon
1 liten løk,
2 store sjampingjoner
litt paprika
160 g revet ost
pepper
basillikum
timian.
1 pk grunndeig fra sunkost
laget av oppskrften på pakken (bland med vann, olje og egg)
Bland alt sammen, og ha i muffinsformer, jeg fikk 7 store muffins av denne oppskriften. Holder med en til lunsj for meg :D
Denne grunndeigen kan også brukes som pizzabunn og paibunn.. Må kjøpe flere pakker å prøve :D
En stk muffins: 2.5 g karb, 14,6 g fett, 16,2 prot og 210 kcal
edit: la inn mengder i oppsriften pluss verdier :D
Interessant. Har stått og studert de sunkost-deigmixene, men ikke bestemt meg for å prøve. De er i det minste glutenfri - og dermed bedre enn mange andre eksisterende alternativer. :)
Klipper og limer innholdet fra sunkosts nettsider:
Har observert at både grunndeigen og grovbrødmixen er uten gluten. Grovbrødmixen har gjær, da - litt usikker på hvordan skrotten takler dét etter etpar-tre år uten :p
Jeg prøvde meg på en av mat for sjelen sine oppskrifter med gjær i for en stund siden, og fant ut at det også er på verboten-lista for min del. :p Men det er ikke nødvendigvis sånn for alle, selvsagt!
Da har jeg også prøvd matmuffins av grunndeigen :) Svært fornøyd! Lagde grunndeigen som oppgitt på pakken og tilsatte 1-2 ss oregano, 1 ts basilikum, 1 ts timian, 1 ts hvitløkspulver, strimlet rødvinsspekepølse og osteterninger (150 g, kanskje?). Dette ga meg 9 muffins. Suverent gode varme, men slett ikke verst kalde heller.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.