Jeg har masse stekt kjøtt i kjøleskapet, har akkurat startet på ketolyse og er usikker på hvordan jeg skal få i meg nok fett? :confused:
Har kyllingbiter, svinekoteletter og annet godt, i tillegg til kokte egg.
For å ha noe kjapt å spise når jeg blir sulten. Men hva skal jeg spise ved siden av for å få i meg nok fett?
Hjemmelaget majones til eggene, fløtesaus, sjampignonstuing, blomkålmos med smør/creme fraiche, stekt sjampignon og løk (sjampignon trekker til seg mye smør). Eventuelt kan du ta kokosolje som kosttilskudd om måltidet er for magert.
På stekt kjøtt er jo smør tilsatt hvitløk og urter eller chilli en favoritt hos meg. Lag mye og oppbevar i tett boks i kjøleskapet, så er det bare å ta passe mengde på det varme kjøttet og nyte.
Kok blomkål, 5-6 minutt, skal fremdeles vere god tyggemotstand.
Hell blomkålen i ei sil og press ut alt vatnet. Ha den oppi ei skål og rasp oppi masse ost og litt smøreost.
Bland inn osten, med en kålrabistappe'moser'.
Kan godt vere grovt stappa. Salt og pepper. Knall godt til alt kjøtt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.