Det ser utrolig lekkert ut! Jeg tåler ikke nøtter i det hele tatt, men kan sikkert bytte det ut med mer frø. Og så er det uten melk, glimrende! Egentlig er det veldig likt knekkebrødet mine, men der er det fiberhusk i. Må prøves...
hehe, samme her. De lavkarbo brød jeg har bakt har som oftest smakt rimelig pyton! Men greit å ha noe å legge pålegg på i en travel hverdag når jeg ikke rekker å lage noe lekkert å ha med i matpakken til lunsj. Det meste går jo greit med et tykt lag smør på, hehe
Ser kjempe godt ut,men syns alle lavkarbo brød smaker eggebrød, pjuk! Har ikke funnet ei god oppskrift enda som smaker godt. Holder meg bare til lavkarboknekkebrød enn så lenge:)
Jeg bakte dette i dag, og måtte kaste det.... Det ble rett og slett rått. Jeg brukte solsikkekjerner og gresskarkjerner i stede for nøtter, men det kan vel ikke ha noe å si?
Jeg skjønner det ikke. Kan det være at mandlene og valnøttene utgjør en så stor forskjell? Jeg hakket frøene med stavmikser; og kunne kanskje hakket det litt mer til litt mer mel. Hvor grovt vil du si at du hakker nøttene? Sammenlignet med for eks samalt mel?
Brødet er kjempegod på smak! Måtte ta ut av formen etter en time og lot brødet ettersteke på 100 gr på rist i 40 min til. Smaker helt annerledes enn de andre lavkarbobrødene, selv om jeg liker mitt vanlige brød også:)
Kan melde at førsteinntrykket var veldig bra. Beste lavkarbo brød jeg har smakt! God nøttete smak og ikke eggesmak i det hele tatt. Veldig godt med smør, ost og skinke på. Spent på hvordan det smaker i morgen.
Har regnet ut næringsinnholdet i brødet, og tror jeg har kommet fram til riktig:
pr 100 g
Karbo: 4 g
Fett: 42 g
Protein: 15 g
Kalorier: 462 kcal
1 brødskive har jeg funnet ut veier ca 33 g, så da blir det bare bare 1,3 g karbo per skive.
Har bakt det for andre gang, og dette er min store favoritt når det kommer til lavkarbobrød. Jeg skjærer det i tynne skiver, for så å fryse det ned. Når jeg skal ha et par skiver slenger jeg det i ovnen på 150 grader til det er varmt. Anbefales! Min høykarbo mann pluss svigermor syns det var veldig godt. :D
Jeg steker det forresten en halvtime ekstra ute av formen, pluss lar det ligge i ovnen uten varme og kjøle seg ned litt etterpå.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.