Interessant - dette hadde vært gøy å prøve en gang :) Jeg er ikke så begeistret for mandelmel, men kanskje det fettreduserte sesam-melet kunne funka? Har du prøvd oppskriften selv?
Kult - jeg har laget "koppebrød" for lenge siden selv, men da med linfrø ("1 minute muffin" er en stor greie på utenlandske lavkarboforum) - helt sikkert verd å teste med mandelmel, sesammel, eller begge deler. :)
Ja, jeg testa idag, akkurat slik oppskrifta er. Da snudde jeg "brødet" etter noen minutter, og nuka det noen sekunder til.
Var best når det hadde blitt kaldt. Var litt eggete smak der det var tykkest. Nest gang skal jeg bruke et litt flatere fat, og kanskje ha i 1-2 ss kesam? Kanskje krydder? Philadelpfia-ost?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.