< Tilbake til oversikten

Epleboller

#1

Drømmepie sa for siden:

Disse er sukker og glutenfrie! Og ikke minst DØDSGODE:

Epleboller til Fastelavn og Morsdag 2013

Du trenger:

3 epler
3 ss vann
2 ts kanel
1 liten ts stevia
3 egg
2 ts bakepulver
2 ss Soya Protein mel

Fremgangsmåte:

Skrell eplene og kutt de i mindre biter. Kok de møre sammen med vannet i en liten kjele. Ha på lokk.
Mos eplene i en bolle og tilsett kanel og stevia.

Tilsett bakepulveret og bland godt sammen! Tilsett ett og ett egg og rør godt sammen!

Til slutt blander du i soya protein melet, og heller røren i muffinsformer.

Stekes på 200 grader i ca 30 minutter.

Godt for Kroppen


#2

Bik sa for siden:

Åh, den skal jeg bokmerke og prøve en gang :)
Kan man bruke fiberfin, mandelmel eller kokosmel i stedet for soyamel?


#3

Drømmepie sa for siden:

Det kan du helt sikkert :ja:


#4

senka sa for siden:

Hvor mange stk fikk du ? Kjekt å vite ;)



#6

mariiannee sa for siden:

Hvor mange karbohydrater er det ca i èn bolle? Så kjempe godt ut! :)


#7

Drømmepie sa for siden:

Det har jeg ikke regnet på, men kan finne det ut og gi beskjed :ja:



#9

TrineG sa for siden:

Ser kjempe god ut !! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.