Rart spørsmål men :)
Har så lyst å like CC, men jeg våger rett og slett ikke prøve å smake en gang, pysa meg ;) Har kjøpt det flere ganger men har kastet boksen hver gang, er jo ikke så lang holdbarhet. I går på butikken mannet (kvinnet?) jeg meg opp atter en gang og kjøpte en boks.. Så da prøver vi igjen ;)
Det er konsistensen jeg (tror) jeg ikke liker, ser så ekkelt ut med de klumpene.. Så folkens, gode nybegynneroppskrifter tas i mot med takk! :)
Kjør den i stavmikseren til klumpene blir borte, da vel! Om det er de du er "redd" for! ;)
Bland med litt bær og noen hakkete nøtter feks. Eller litt krem for smak, fett og fylde!
Bland med pisket krem, eller tyrkisk yoghurt.
Smaksett med noe du liker godt feks bær, kanel+ søtning, fun saft av favorittsmaken. Nøtter og frukterninger er også godt, men har mer karbinnhold
Hvorfor skal du spise det, hvis du ikke liker? Jeg liker det ikke. Har prøvd mange ganger jeg også, men funnet ut at det ikke er noe vits. Livet er for kort til å spise noe man synes er ekkelt.
Lurer som nellie på hvorfor du på død og liv skal spise det, annet enn for å lære deg å like det. Jeg elsker cottage cheese, men prøver å holde meg til en boks i uka.
Jeg synes ikke cottage cheese mosa med stavmikser er godt, bedre med klumpene slik de er.
Start med å lage små prosjoner av feks "riskrem":
Pisk 1/2dl fløte til krem og smak til, ha i 50g cottage cheese og ha over 25-50g bringebær. Dette er en pytteporsjon, med forholdsvis mye krem i forhold til cottage cheese, men kanskje en grei start.
Til frokost tar jeg 1/2dl fløte, 150g cottage cheese, 50g bringebærr og kanskje 4-5 hakkede mandler. Jeg spiser det fordi jeg synes det er godt.
Jeg er helt frelst av cottage cheese som er såpass pisket at klumpene er borte, blandet med pisket kremfløte og søtning, servert sammen med rørte jordbær. Lavkarboriskrem. :p
Ellers er det jo, som folk sier, ikke noe krise om du ikke liker cottage cheese. (hadde du mislikt oster sånn helt generelt ville jeg ha vært mer bekymret ;) )
Jeg synes cottage cheese er godt, men det er vel ikke en ting det ikke går an å unngå - hvis det er en enkel, proteinrik og fettfattig greie du er ute etter (som cottage cheese er, altså) så kan du jo velge skyr istedet? Skyr naturell er kjempegodt - og klumpefritt...
Jeg elsker cc som den er! Spiser den av og til til forkost fordi det er enkelt. Tar en god dasj seterømme oppi for å få nok fet og kanskje litt bør for smaken sin del. Så det er bare å prøve ut ;) Jeg bruker den mye i baking også: moser den for å slippe kliper og har i lapper eller i brød deigen.
Ellers er det jo bare å slappe og av og ikke styre med smakingen om du ikke vil ;) man kan godt leve uten cc også.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.