< Tilbake til oversikten

Hjemmelaget kokosnøttsmør, hardt?

#1

Yonah sa for siden:

Jeg laget for noen uker siden, men det ble skikkelig hardt. Er det noen her som har laget selv og opplevd det samme? Mulig det blir litt mykere i litt varmere rom, men selv i 20grader er det tørt og hardt. Går sikkert an å ha i litt olje og kjøre det en runde til i food prosessoren. Det var godt da, en teskje til kaffen nå og da, og mye bedre enn bare cocosa.


#2

Rin sa for siden:

Ja, det blir steinhardt. :p Jeg setter glasset på bordet nær varmeovnen eller gir det en kort runde i mikrobølgeovnen - eller lar det stå på benken over natta (i 25 grader) for å få tatt en bit. Neste gang jeg lager det skal jeg sette det i isbitformer så det blir lettere å ta en bit, hehe.


#3

Yonah sa for siden:

Jeg har det i kjøkkenskapet hele tiden jeg. Og det er steinhardt da og. Cocosaen er knallhard den og.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.