brdmnd sa for siden:
1 liter vann
1/2 sellerirot i terninger
1/2 kinesisk hvitløk i skiver
1/4 gul paprika
2 biter laksefilet med skinn (200+ gram)
Salt og pepper
1/2 rødløk, hakket
Hemmelig ingrediens: vaniljeeddik (laget selv av en vaniljestang i hvitvinseddik)
Kok alle grønnsaker unntatt rødløk møre i vannet. Tilsett en knapp spiseskje eddik og salt og la laksen trekke sammen med grønnsakene til den er ferdig. Ta ut laksen og kjør grønnsakene i vannet med stavmikser eller kjøkkenmaskin slik at de jevner suppen. Ha i rødløk og la trekke et minutt eller to. Smak til med pepper og ev. mer salt og eddik. Ta skinnet av laksen og tilsett fisken i biter i suppen. Server!
Antall porsjoner kommer vel litt an på om man serverer suppen som forrett eller noe annet. Jeg kan spise ganske mye av den... Grønnsakene er kanskje ikke blant de med aller færrest karber, men de er så sunne på andre måter.