< Tilbake til oversikten

Hjemmelaget tacokrydder (bilder)

#1

Mat for sjelen sa for siden:

Å lage sitt eget Tacokrydder er kjempeenkelt, og veldig godt. Ferdig kjøpte pakker med tacokrydder inneholder rundt 60 % karbohydrater!! (= sukker) + en hel del andre tilsetningsstoffer... Helt fullstendig unødvendig spør du meg...
Denne oppskriften inneholder 0 karbohydrater, og 100 % krydder!

Oppskrift
4 ts spisskummin
1 ts malt koriander
2 ts paprikapulver
1 ts hvitlkøspulver
1 - 2 ts chilipulver
2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts tørket koriander
1/2 ts tørket oregano

Lag gjerne dobbel eller trippel porsjon, og ha ferdig krydderblanding stående klar.
Oppbevares i et tett glass i kjøkkenskapet.

1 ss krydderblandig er passe til 400 g kjøtt eller kjøttdeig.

♥ Tove


#2

amritam sa for siden:

Nå må jeg bare kverulere litt. Jeg tror ikke noe på at denne oppskrifta inneholder 0 karbohydrater. Men jeg kan gå med på at det i den store sammenhengen blir så lite at det nok ikke spiller noen rolle.


#3

Sivensvans sa for siden:

Hei Tove! Takk for oppskrift:) Jeg lurer på hva som er forskjellen på malt og tørket koriander? Ser du har skrevet begge deler i oppskriften, serru - og, ble brått litt usikker:p


#4

Photobscura sa for siden:

Jeg går ut fra (!?) at hun med malt koriander mener korianderfrø, mens tørket er blader.


#5

Sivensvans sa for siden:

Ja, ikke vet jeg:p jeg trodde i alle fall at "malt" var det ferdige malte krydderet som man får i vanlige krydderglass.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.