Syntes det er så mye man kan bake/lage med kokosmel og mandelmel, men det er så mye frem og tilbake med dette kokosmelet. Har googlet opp og ned, men blir ikke noe klokere..
Nå har jeg ikke testet kokosmel fra iherb; jeg kjøper i helskostbutikk (det er dyrt, men veldig drøyt), men i amerikanske varer viser carbs summen av karbohydrater og fiber. Kokosmel består jo stort sett av fiber, så jeg tror svaret ligger der.
Her i England selger de Tiana coconut flour, og det har 21.7g karbo per 100g mel, og der er fiber trukket ifra. Synes det er mye :| Sendte til og med mail for et år siden og spurte om det kunne stemme, tatt fiber i betraktning, og det gjorde det visst. Gudene vet hvordan de får det til...
Kan det være fordi det er enda mer fettredusert enn det på Iherb og Helsekost ? Akkurat som tomatpure liksom, desto mer konsentrert, desto mer karber ?
Hm.... nei da skjønner jeg det ikke jeg heller :confused:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.