Stir Fry betyr ganske enkelt å steke raskt på høy varme, mens du rører hele tiden.
Nydelig lettlaget wok, med mye god smak...:p
Oppskrift
400 g biffkjøtt skåret i strimler
2 ss østerssaus
1 fedd hvitløk - finhakket
1 løk i strimler
1 rød paprika i strimler
300 g frosne brekkbønner (1 pose)
1 rød chili - finhakket
1 boks bønnespirer
1/2 boks minimais i biter
1 ss asiatisk fiskesaus
olje til steking
salt og pepper
Start med å marinere kjøttet i østerssaus noen minutter.
Imens skjærer du opp alle grønnsakene.
Stek kjøttet i små porsjoner på høy varme, sammen med hvitløken, mens du rører hele tiden.
Legg kjøttet til siden, og stek så alle grønnsakene. Start med løk, paprika, chili og bønner - disse trenger lengst tid. Ha til slutt i minimais og bønnespirer. Bland inn kjøttet, og smak til med fiskesaus, salt og pepper.
Raskt, enkelt og aldeles nydelig middag i en fei!!
Østerssausen jeg bruker er glutenfri :) Den heter "Amoy Oyster Sauce". Jeg har kjøpt denne på en vanlig dagligvarebutikk :) Ica tror jeg...
Fant en link her :D
Tusen takk igjen - nå er den i min besittelse! Sånn til folkeopplysning kan jeg fortelle at jeg ikke fant den på ica eller meny eller obs, men derimot på Sultan på løkka.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.