MissPivotal sa for siden:
Jeg synes parmesan smaker høgg, og lurer derfor på: Har dere noen forslag til oster som kan erstatte parmesan? I carbonarasaus for eksempel.. Kan gjerne være litt sterk og god på smak. På forhånd takk :)
MissPivotal sa for siden:
Jeg synes parmesan smaker høgg, og lurer derfor på: Har dere noen forslag til oster som kan erstatte parmesan? I carbonarasaus for eksempel.. Kan gjerne være litt sterk og god på smak. På forhånd takk :)
BenteR sa for siden:
Ridderost eller port salut er erstatninger jeg bruker om jeg mangler parmesan
amritam sa for siden:
En litt sterk cheddar?
Carisma sa for siden:
Syns du alle parmesan smaker høgg? Eller bare den vanlige billigvarianten på butikken?
avaritia sa for siden:
"pulver"-parmesan som man får kjøpt på butikken smaker høgg. Tørr og ekkel.
Idag hadde vi en rett med parmesan, fersk raspet, nam!
Ellers så er cheddar (ikke de skivene man får kjøpt overalt, men i fersk variant,) et godt alternativ. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.