< Tilbake til oversikten

Mascarponekrem med bringebær

#1

MissTeries sa for siden:

Dette gir ca 2 porsjoner...

2 eggehviter
s ss Splenda
2 eggeplommer
1/2 boks Mascarpone
1 dæsj cognac
Bringebær
Sitronmelisse

  1. Visp eggehviter og Splenda stivt
  2. Visp eggeplommer og mascarpone til en kremaktig konsistens, og hell kremen i eggehviten
  3. Jeg heller en bitteliten dæsj cognac i kremblandingen - det tar bort eggesmaken samtidig som det gir et lite "sting" til den fete kremen
  4. Hell i dessertskål og pynt med litt bringebær og sitronmelisse

Nam- nam veldig godt!!!


#2

Stella27 sa for siden:

Mmmmm! Hørtes veldig godt ut!


#3

Shadow sa for siden:

nam nam, dette høres godt ut.
Er på kikk etter en dessert til svigerfar kommer på middag i morgen.
Jeg har ikke mascarpone, går det bra å bruke philadelphia i steden mon tro?? :confused:


#4

Shadow sa for siden:

Og hvor mye skal jeg bruke i så fall?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.