En nydelig og rask hverdags middag, som lager seg selv i stekeovnen, mens du lager tilbehøret klart...
Kyllingbrystene blir saftige og gode, og får en ekstra god smak av bacon og sennep...
Oppskrift
3 - 4 kyllingbryst
100 g bacon
litt sennep, gjerne Dijon
Smør sennep på baconskiven og surr rundt kyllingbrystet. Legg i en ildfast form.
Stekes på varmluft i 20 - 30 minutter ved 180 grader.
Server med med smørdampede brekkbønner, eller en frisk salat og litt blomkålris...
Ta gjerne en titt innom bloggen min for flere bilder og oppskrifter...
Enig med deg :D Elsker middager som "lager seg selv" i stekeovnen, mens jeg kan lage tilbehør eller pusle med andre ting :)
Kjenner meg litt igjen i stekepanne-skrekken :eek: He, he :)
hihi, de stekepannene er ikke greie å ha med å gjøre. Det spruter, det brenner på utsiden og blir ikke stekt på innsiden, og kjøttet blir ofte tørt... Ovnen er konge!
Denne har jeg laget i årevis! Nydelig! Om jeg skal flotte meg, så skjærer jeg lommer i kyllingene, og smører med grønn pesto og putter skiver av mozarella og tomat i! :sikle:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.