< Tilbake til oversikten

Kli og kruskakli?

#1

suzi29 sa for siden:

sikkert greit for dere som kan dette, men jeg skal bake knekkebrød og tekaker i dag. har aldri kjøpt frø og kli og slikt på butikken før, men i oppskriften på knekkebrød står det at jeg skal bruke kli, og i te kakene står det at jeg skal bruke kruskakli er dette det samme? Fant ikke noe det bare sto kli på jeg. står på kruskakli pakken at det er 18,5 gram karbohydrat pr 100g jeg skal bruke 50g i knekkebrød deigen, blir ikke for mye karbohydrater i i hver knekkebrød dette? er ny på dette så lurer nok på litt banale ting her :)


#2

Ziltoidia sa for siden:

Det er kruskakli det er snakk om, ja :)

Altså, om det skal være 50g kruskakli, så er det 9-10 karber fordelt på to stekeplater. Det er ikke mye per knekkebrød.


#3

suzi29 sa for siden:

oki takk for svar, da blir det baking :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.