< Tilbake til oversikten

Noen som har prøvd Cocosa-sukker?

#1

Kitt sa for siden:

Lot meg overtale til å prøve en pose da jeg var innom helsekosten. Hun sa sukkeret smaker som karamell og faktisk oppfører seg tilnærmet som vanlig sukker, men bare gir ca 1/3s blodsukkerstigning!

Noen ideer til hva jeg kan bruke det til?

#2

TrillTrall sa for siden:

Men...??? Det inneholder jo 100 g kh pr. 100 g...

Klippet fra helseogkost.no:

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 1680 kJ / 400 kcal
Karbohydrater 100 g, hvorav sukkerarter 100 g

Og kalorier så det holder ser jeg... For de av oss som teller dem. :)


#3

index sa for siden:

Kjøpte en sånn jeg også. Og leste på den, og leverte den tilbake igjen...


#4

Yonah sa for siden:

Selv om den har 100g karbohydrater pr 100g, så kan den likevel ha lav GI( jeg vet ikke noe om denne) og karbohydrater er ikke bare karbohydrater som noen tror. Det er jo nettop derfor man oppmuntres til å bruke karbokvota si på grønnsaker og ikke bare fløte og spedde produkter med potetmel o.l.

Er dette kokosblomstsukker tro?

Sakset fra økosjkolade: www.okosjokolade.no/alle-produkter/produkt/70-kokosblomstsukker-okologisk-400-gr


#5

Kitt sa for siden:

Er kokosblomstsukker, ja.
Eller som det står på posen: Sukker fra kokosblomstens søte nektar!

Damen så den bare ga 1/3 så mye blodsukkerstigning som vanlig sukker. Var derfor jeg ble interessert!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.