Lot meg overtale til å prøve en pose da jeg var innom helsekosten. Hun sa sukkeret smaker som karamell og faktisk oppfører seg tilnærmet som vanlig sukker, men bare gir ca 1/3s blodsukkerstigning!
Selv om den har 100g karbohydrater pr 100g, så kan den likevel ha lav GI( jeg vet ikke noe om denne) og karbohydrater er ikke bare karbohydrater som noen tror. Det er jo nettop derfor man oppmuntres til å bruke karbokvota si på grønnsaker og ikke bare fløte og spedde produkter med potetmel o.l.
Er kokosblomstsukker, ja.
Eller som det står på posen: Sukker fra kokosblomstens søte nektar!
Damen så den bare ga 1/3 så mye blodsukkerstigning som vanlig sukker. Var derfor jeg ble interessert!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.