Forlani sa for siden:
JEg er glad i pariseragurk/sylteagurk, men de ligger jo i en lake med bla sukker, så dette kan jo umulig være gunstig å spise, noen som vet om noen alternativer?
:cool:
Forlani sa for siden:
JEg er glad i pariseragurk/sylteagurk, men de ligger jo i en lake med bla sukker, så dette kan jo umulig være gunstig å spise, noen som vet om noen alternativer?
:cool:
Karin sa for siden:
Mnei... Ikke egentlig, med mindre man lager dem selv. På induksjon bør man ligge langt unna sånt. Men jeg er vel nå på pre-maintenance, så jeg spiser av og til en liten skive sylteagurk (hele, som jeg skjærer opp selv) på leverposteien eller skinken min. Men ALDRI pariseragurk. Smekkfull av sukker. Mye mer enn de hele sylteagurkene som jeg kjøper - innbiller jeg meg i hvert fall...
Nille sa for siden:
Vanlige sylteagurker har ca 11,4 karber pr 100 gram. Så om du spiser bare litt er det ikke farlig. Bør ligge unna på induksjon, men etterpå ... ja,som Karin sier, da kan du tillate deg litt av hvert.
Karin sa for siden:
(Å, takk skal du ha, NIlle! Jeg fikk sånn angst etter at jeg hadde skrevet dette... tenkte jeg hadde trakket helt i baret!)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.