BenteR sa for siden:
Skjær ca 1 kg fisk, helst både rød og hvit, i biter.
Riv skallet av 1 sitron og press ut saften + saften av 1 lime og dryss over nykvernet 5-pepper..
Bland fisken godt inn i sitrussaften, skall og 1 dl vann, og la det ligge ca 5 minutt i sitrusblandingen
Finhkk en løk, fres den i jerngryte og ha over ca 2 dl tørr hvitvin. La det syde 4-5 minutter, før du har i fisk og marinade, 2 fiske-buljonterninger, fersk persille, 2 skrelte epler i båter, 1 dl fløte og et beger creme fraiche.
La det småkoke til eplene er møre, ha i fersk gressløk og server sammen med dampa grønnsaker.
Eldstemann i huset som kreerte denne gryta i dag, og den var rett og slett forfriskende god.
Jeg har ikke reknet ut karber, men mitt blodsukker tålte det iallefall helt fint.