Mat for sjelen sa for siden:
En nydelig krydret sunn start på dagen!!
Disse frokostbitene er mettende og gode, og kan like gjerne spises som mellommåltid, etter trening eller som kveldsmat.
Oppskrift
nok til 12 biter
130 g mandler
120 g solsikkefrø
80 g kokosmasse
2 ss Gojibær
1 -3 ts kanel
1 ts kardemomme
1 ts ingefær
bittelitt salt
¼ kopp mandelsmør
2 ss agavesirup eller sukrin
3 - 4 ss gresskarpurè eller eplemos (sukkerfri)
Kle en muffinsform (12 muffins) med papirformer.
Finhakk mandler og solsikkefrø i en food processor.
Ha over i en bolle og bland inn krydder, gojibær og kokosmasse.
Bland sammen mandelsmør, agavesirup og gresskarpure til en jevn masse. (Det kan hjelpe å varme blandingen forsiktig opp...)
Bland inn mandelsmørblandingen i de tørre og rør godt sammen.
Ha massen over i muffinsformene, og trykk den godt sammen.
Sett formen i fryseren i ca 30 minutter.
Oppbevar bitene i kjøleskapet eller i fryseboksen.
♥Tove